Vloerverwarmingsmatten

Vloerverwarmingsmatten worden inmiddels zowel in nieuwbouw als in bestaande bouw veel toegepast. De aangename en gelijkmatige verwarming en het comfortabele gevoel zijn voor veel gebruikers belangrijke redenen om voor vloerverwarming te kiezen. Met de dunmatten van Jirlumar kan ook in bestaande bouw in bijna alle gevallen zonder problemen de switch naar vloerverwarming gemaakt worden. Bij reguliere vloerverwarming ontstaan door de hogere opbouw vaak problemen, wat niet alleen resulteert in meer werk maar ook een hogere rekening voor de eindklant. Met de dunmatten van Jirlumar profiteren zowel de eindklant als de installateur van een gemakkelijke en snelle installatie.

Wandverwarming

Wandverwarming is in opkomst. Het is te vergelijken met vloerverwarming maar daarnaast heeft wandverwarming ook enkele specifieke voordelen.
– de mogelijkheid om de (houten) vloer te behouden
– gelijkmatigere verwarming t.o.v. vloerverwarming
– door horizontale straling is er geen luchtbeweging/stofcirculatie
– combineerbaar met vloerverwarming

Meer informatie

In onze productdatasheet staat alle technische informatie over onze vloer- en wandverwarmingsmatten. Daarnaast adviseren onze specialisten je natuurlijk graag over de mogelijkheden voor vloer- en wandverwarming bij zowel nieuwbouw als renovatie. Van een enkele badkamer tot grote renovatieprojecten van gehele wijken, we verzorgen graag het maatwerk dat je nodig hebt.

Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 024 – 34 34 222 of stuur een e-mail naar info@jirlumar.nl.

Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.

Kom in contact