Jirlumar vloerverwarmingsmatten

De Jirlumar vloerverwarmingsmatten zijn speciaal ontwikkeld voor bij renovatieprojecten door de minimale opbouwhoogte. Toepasbaar zowel als vloerverwarming als ook als wandverwarming!

Elektrische vloerverwarming

Jirlumar levert vloerverwarming voor huis, kantoor, winkel, sporthal, hotelkamer en iedere andere ruimte die comfortabel verwarmd moet worden. De vloerverwarming is geschikt voor vrijwel alle soorten ondervloeren zoals beton, gerenoveerde badkamervloeren (tegels) en zelfs houten vloeren. 

Gemakkelijke montage van vloerverwarming

Door de zelfklevende rug is de vloerverwarmingsmat gemakkelijk te monteren. Onder een tegelvloer kan deze direct in de lijmlaag geplaatst worden. De mat wordt geleverd in rechte stroken van 0,5m breed. Bij bochten of het terugleggen van de mat kan hij in de breedte worden in geknipt waardoor hij makkelijk omgelegd kan worden.

Vloerverwarming met thermostaat

Uiteraard bieden wij een diversiteit aan thermostaten aan om dit pakket te complementeren en ook de accessoires zijn bij ons verkrijgbaar. Regelmatig worden wij ook gevraagd om dit product te willen installeren. Dat doen we graag. Onze monteurs hebben hierin een ruime ervaring.

Prijzen op aanvraag beschikbaar, via e-mail hgi@heatinggroup.eu of telefonisch via 024 – 34 34 222. Onze specialisten helpen je graag verder.

Bekijk productspecificaties


Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.

Kom in contact

Productspecificaties:

Vermogen W

150w/m

Spanning

230V

Breedte

0,5m

Lengte

Verkrijgbaar tot en met 24 meter (1800W)

Optionele thermostaten
  • Aan/uit thermostaat
  • Digitale thermostaat
  • Digitale Wifi thermostaat

Productfoto's:

Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.

Kom in contact