Elektrische verwarming
Van Jirlumar

Jirlumar is een business unit van Heating Group International. Onder de merknaam Jirlumar leveren wij al bijna 50 jaar eersteklas producten op het gebied van elektrische verwarming aan installateurs.

Jirlumar staat in Nederland al decennia lang bekend als marktleider op het gebied van duurzaam comfort. We zijn dan ook de specialist in elektrische verwarming voor installateurs.

We leveren ons productpakket aan verschillende doelmarkten. Woningbouw, utiliteitsbouw, scheepsvaart, unitbouw en recreatiewoningen zijn een greep uit de markten die we vaak bedienen. Met de transitie naar duurzamere energiebronnen is er steeds meer vraag naar elektrische oplossingen als hoofdverwarming of bijverwarming. Door middel van zonnecollectoren kan de benodigde energie ook steeds beter zelf opgewekt worden.

Grote en kleine projecten van installateurs

Jirlumar levert met regelmaat elektrische verwarmingsoplossingen voor grote projecten. Het verwarmen van de recreatiewoningen op een vakantiepark of het monteren van vloerverwarming in hotelkamers bijvoorbeeld. Hierbij zijn we flexibel in onze planning en denken we graag met je mee over de duurzaamste oplossing en regeling.

Installateurs weten ons ook te vinden voor kleinere projecten. Het volledig elektrisch verwarmen van één of enkele woonhuizen, de verwarming van een schip of het aanleveren van infrarood plafondpanelen voor een kantorencomplex bijvoorbeeld.

Exclusieve vertegenwoordiging

Jirlumar heeft de exclusieve vertegenwoordiging van NOIROT, APPLIMO en CAMPA in Nederland. Deze Franse merken, onderdeel van Groupe Muller, staan bekend om de kwaliteit, duurzaamheid maar zeker ook het design.  Met de speciale app zijn daarnaast veel producten gemakkelijk te bedienen. 

Contact

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze specialisten. We maken graag de benodigde berekeningen die nodig zijn voor de juiste productkeuze.

Wil je graag meer informatie of een prijsopgave? Vul ons contactformulier in en krijg snel reactie van onze specialisten. 

Wij leveren enkel aan bedrijven.

Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.

Kom in contact