Elektrische design radiatoren

Met onze elektrische design radiatoren bieden we iets bijzonders. Deze collectie bestaat uit design radiatoren van glas, natuurlijk lavasteen en staal. Deze luxe materialen worden op een innoverende manier toegepast zodat deze radiatoren en handdoekdrogers zeer efficiënt verwarmen. De panelen zijn snel en gemakkelijk te installeren en desgewenst ook gemakkelijk weer te verplaatsen.


Meer over onze elektrische design radiatoren

Het toonaangevende Franse merk Noirot besteedt veel aandacht aan de vormgeving. In de luxe woningbouw wordt dan ook regelmatig gekozen voor deze elektrisch design radiatoren. De installateur heeft daarbij het voordeel dat de panelen snel en gemakkelijk te installeren zijn en dat er geen tracing nodig is van leidingen.

Voor de eindgebruiker zijn er vele voordelen. Zo is de warmte van een elektrische radiator vele malen comfortabeler dan de warmte van veel andere verwarmingsbronnen. We spreken bij deze radiatoren van ‘schone warmte’ doordat er nauwelijks stofvorming is door de lagere luchtcirculatie. En natuurlijk is er het rendement van 100%.

Heeft u vaak projecten in de luxe woningbouw of utiliteit waarbij luxe een rol speelt? Met demopanelen maakt u de keuze voor uw klanten vele malen eenvoudiger. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.

Kom in contact