Vloerverwarming?
Jirlumar natuurlijk!

Jirlumar vloerverwarming

Ons eigen merk dunmatten, MBJ® is speciaal ontwikkeld voor bij renovatieprojecten door de minimale opbouwhoogte. Toepasbaar zowel als vloerverwarming als ook als wandverwarming!

Heating Group International levert vloerverwarming voor huis, kantoor, winkel, sporthal en iedere andere ruimte die comfortabel verwarmd moet worden.

De  vloerverwarming is geschikt voor vrijwel alle soorten ondervloeren zoals beton, gerenoveerde badkamervloeren (tegels) en zelfs houten vloeren.

Een belangrijk voordeel van vloerverwarming is dat, doordat er maar een bescheiden luchtcirculatie is, de verplaatsing van stof aanzienlijk minder is dan met traditionele radiatorverwarming. Met name voor mensen met allergieën of astma is dit een groot voordeel. Verder is het natuurlijk zo, dat vloerverwarming een behaaglijke verwarming is, omdat warmte opstijgt.

Grofweg is er onderscheid te maken tussen verwarming in de vorm van losse kabels en verwarmingskabel voorgeconfectioneerd op een mat in een standaard breedte van 50 cm en met verschillende lengtematen.

De meeste gebruikelijke vorm is die van de voorgenoemde verwarmingsmat. Deze matten kunnen ingezet worden als vloerverwarming in badkamers, toiletten, of, meer in het algemeen, onder een tegelvloer. Maar uiteraard kunnen deze producten ook toegepast worden voor wandverwarming, scheepsverwarming en caravanverwarming.

Uiteraard bieden wij een diversiteit aan thermostaten aan om dit pakket te complementeren en ook de accessoires zijn uiteraard bij ons verkrijgbaar.

Regelmatig worden wij ook gevraagd om dit product te willen installeren bij particulieren thuis. Dat doen we graag. Onze monteurs hebben hierin een ruime ervaring.

Prijzen op aanvraag beschikbaar, via e-mail hgi@heatinggroup.eu of telefonisch via 024 – 34 34 222. Onze specialisten helpen u graag verder.

Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.