Elektrische verwarming
Jirlumar natuurlijk!

Stralingspaneel Ravil

Het stralingspaneel Ravil, uit ons topsegment van CAMPA, is een mooi vormgegeven stralingspaneel met twee verwarmingselementen.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld het paneel Jobel, heeft het stralingspaneel Ravil geen speksteen tussen de elementen.

Het voordeel hiervan is, dat er een snellere opwarming is. Het nadeel is dat er geen accumulerend effect is, en beide verwarmingselementen dus sneller weer in zullen schakelen.

De elektronische digitale thermostaat zit weggeborgen achter het toestel. De thermostaat reageert op plotselinge koud-inval bijvoorbeeld een open raam, en zal dan het apparaat uitschakelen.

Een belangrijk voordeel van stralingsverwarming ten opzichte van convectiewarmte is, dat er geen stof werveling optreedt. Stralingspanelen verspreiden schone warmte. Dit komt met name door de lagere luchtcirculatie en minder stijging van warmte, omdat de warmte door het speciale verwarmingselement naar voren uitstraalt. Ideaal voor mensen met luchtwegproblemen bijvoorbeeld astma/cara patiënten.

Het gebruik van stralingspanelen biedt nog meer voordelen.

Onder andere automatisch de gewenste warmte op de gewenste plaats, op het gewenste ogenblik, op de gewenste tijd.

Elektrische verwarming is uiterst eenvoudig te installeren, te verplaatsen en heeft een lange levensduur.

Meer gedetailleerde informatie vindt u in het productdatablad. Deze sturen we u graag op uw verzoek toe. Datzelfde geld voor prijsinformatie. Neemt u hiertoe contact op met ons via hgi@heatinggroup.eu of  via 024 – 34 34 222. Onze specialisten helpen u graag verder.

ravil1

 

Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.