Elektrische verwarming
Jirlumar natuurlijk!

Stralingspaneel Naturay Ultime

Het stralingspaneel Naturay Ultime is een zeer exclusief stralingspaneel afgewerkt met natuursteen, beschikbaar in een lichtgrijs of lichtbeige.

Het stralingspaneel Naturay Ultime is leverbaar in een drie uitvoeringen: horizontaal, verticaal en smal.
Wilt u in plaats van de afgeronde hoeken van de Ultime een strakker model, vraag dan naar de Naturay Select. Ook leverbaar in drie modellen en met natuursteen, alleen dan met rechte hoeken.

De elektronische thermostaat, die natuurlijk weggeborgen is achter het paneel, geeft steeds voorrang aan de frontplaat uit natuursteen zodat het stralingseffect steeds maximaal is.  Alle functies van de thermostaat worden op een scherm weergegeven. U raadt het al: ook dit paneel is natuurlijk uit de CAMPA range.

Een belangrijk voordeel van stralingsverwarming ten opzichte van convectiewarmte is, dat er geen stof werveling optreedt. Stralingspanelen verspreiden schone warmte. Dit komt met name door de lagere luchtcirculatie en minder stijging van warmte, omdat de warmte door het speciale verwarmingselement naar voren uitstraalt. Ideaal voor mensen met luchtwegproblemen bijvoorbeeld astma/cara patiënten.

Het gebruik van stralingspanelen biedt nog meer voordelen.

Onder andere automatisch de gewenste warmte op de gewenste plaats, op het gewenste ogenblik, op de gewenste tijd.

Elektrische verwarming is uiterst eenvoudig te installeren, te verplaatsen en heeft een lange levensduur.

Op kille dagen is het niet nodig om overdag of ’s avonds het hele huis te verwarmen. Wanneer je je voornamelijk in één ruimte bevindt, loont het om de CV installatie juist niet te gebruiken.

Meer gedetailleerde informatie vindt u in het productdatablad.
Prijzen op aanvraag beschikbaar, via e-mail hgi@heatinggroup.eu of telefonisch via 024 – 34 34 222. Onze specialisten helpen u graag verder.

naturay select
Naturay Sélect
naturay select2
Naturay Sélect

 

Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.