Elektrische verwarming
Jirlumar natuurlijk!

Stralingspaneel Cosmos 3.0

Het stralingspaneel Cosmos 3.0 is er een uit de toprange van Jirlumar. Dit paneel heeft een verwarmingselement uit gegolfd aluminium.

Het handige van het stralingspaneel Cosmos 3.0, dat hij zowel verticaal als horizontaal kan worden gemonteerd.  De Cosmos 3.0 is leverbaar in twee kleuren, wit en beige. De Cosmos 3.0 is leverbaar in twee modellen.

De elektronische thermostaat is weggewerkt achter het toestel. Alle functies worden op een scherm weergegeven.

Een belangrijk voordeel van stralingspanelen ten opzichte van convectiewarmte is, dat er geen stof werveling optreedt. Stralingsverwarming verspreidt schone warmte. Dit komt met name door de lagere luchtcirculatie en minder stijging van warmte, omdat de warmte door het speciale verwarmingselement naar voren uitstraalt. Ideaal voor mensen met luchtwegproblemen bijvoorbeeld astma/cara patiënten.

Het gebruik van stralingspanelen biedt nog meer voordelen.

Onder andere automatisch de gewenste warmte op de gewenste plaats, op het gewenste ogenblik, op de gewenste tijd.

Elektrische verwarming is uiterst eenvoudig te installeren, te verplaatsen en heeft een lange levensduur.

Meer gedetailleerde informatie vindt u in het productdatablad. Deze sturen we u graag op uw verzoek toe. Datzelfde geld voor prijsinformatie. Neemt u hiertoe contact op met ons via hgi@heatinggroup.eu of  via 024 – 34 34 222. Onze specialisten helpen u graag verder.

cosmos

 

Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.