Elektrische verwarming
Jirlumar natuurlijk!

Stralingspaneel Campaver Ultime

Stralingspaneel Campaver Ultime is een zeer luxueus stralingspaneel uit onze CAMPA range. De afgeronde hoeken van de Campaver Ultime zorgen voor een tijdloos design dat in elk interieur past.

Campaver ultime Het stralingspaneel Campaver Ultime lijkt qua uiterlijk veel op de Campaver Sélect. Het grote verschil is, dat de Campaver Ultime in meer verschillende kleuren te bestellen is en dat de hoeken rond zijn in plaats van recht. De Campaver Ultime is leverbaar in een verticale, horizontale of smalle uitvoering.

De elektronische thermostaat van dit product geeft altijd voorrang aan de glazen frontplaat zodat het stralingseffect maximaal is. Deze zit weggeborgen achter het toestel. Alle functies worden op een scherm weergegeven.

Een belangrijk voordeel van stralingsverwarming ten opzichte van convectiewarmte is, dat er geen stof werveling optreedt. Stralingspanelen verspreiden schone warmte. Dit komt met name door de lagere luchtcirculatie en minder stijging van warmte, omdat de warmte door het speciale verwarmingselement naar voren uitstraalt. Ideaal voor mensen met luchtwegproblemen bijvoorbeeld astma/cara patiënten.

Het gebruik van stralingspanelen biedt nog meer voordelen.

Onder andere automatisch de gewenste warmte op de gewenste plaats, op het gewenste ogenblik, op de gewenste tijd.

Elektrische verwarming is uiterst eenvoudig te installeren, te verplaatsen en heeft een lange levensduur.

Op kille dagen is het niet nodig om overdag of ’s avonds het hele huis te verwarmen. Wanneer je je voornamelijk in één ruimte bevindt, loont het om de CV installatie juist niet te gebruiken.

Meer gedetailleerde informatie vindt u in het productdatablad.
Prijzen op aanvraag beschikbaar, via e-mail hgi@heatinggroup.eu of telefonisch via 024 – 34 34 222. Onze specialisten helpen u graag verder.

 

campaver-ultime2

campaver-ultime3

campaver-ultime4

 

Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.