Elektrische verwarming
Jirlumar natuurlijk!

Stralingspaneel Campaver Sélect

Het stralingspaneel Campaver Sélect is een zeer luxueus stralingspaneel uit onze CAMPA range. Door zijn strakke vormgeving past hij goed in een modern interieur.

De stralingspaneel Campaver Sélect is leverbaar in drie verschillende modellen: horizontaal, verticaal en smal (verticaal). Het paneel is afgewerkt met donker glas. Het smalle model is ook leverbaar met een glasplaat van zwart of wit glas.

De elektronische thermostaat, die achter het toestel weggewerkt is, geeft altijd voorrang aan de glazen frontplaat zodat het stralingseffect maximaal is.

In plaats van dit stralingspaneel kunt u ook kiezen voor de elegante Campaver Ultime met afgeronde hoeken.

Alle functies van de thermostaat worden op een scherm weergegeven.

Een belangrijk voordeel van stralingsverwarming ten opzichte van convectiewarmte is, dat er geen stof werveling optreedt. Stralingspanelen verspreiden schone warmte. Dit komt met name door de lagere luchtcirculatie en minder stijging van warmte, omdat de warmte door het speciale verwarmingselement naar voren uitstraalt. Ideaal voor mensen met luchtwegproblemen bijvoorbeeld astma/cara patiënten.

Het gebruik van stralingspanelen biedt nog meer voordelen.

Onder andere automatisch de gewenste warmte op de gewenste plaats, op het gewenste ogenblik, op de gewenste tijd.

Elektrische verwarming is uiterst eenvoudig te installeren, te verplaatsen en heeft een lange levensduur.

Meer gedetailleerde informatie vindt u in het productdatablad. Deze sturen we u graag op uw verzoek toe. Datzelfde geld voor prijsinformatie. Neemt u hiertoe contact op met ons via hgi@heatinggroup.eu of  via 024 – 34 34 222. Onze specialisten helpen u graag verder.

Stralingspaneel Campaver Select

 

 

Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.