Elektrische verwarming
Jirlumar natuurlijk!

Jirlumar Stralingspanelen,
voor aangename warmte

Straling is een natuurlijk fenomeen. Elk oppervlak straalt uit naar een koud object. Straling ervaren vanuit een verwarmingstoestel, is vergelijkbaar met de sensatie van warme zonnestralen op uw huid.

Stralingspanelen worden ook wel infraroodpanelen genoemd. Wij hanteren deze term liever niet, omdat deze verwarring veroorzaakt. Juister is het om te spreken van elektromagnetische straling.

Onze stralingspanelen geven deze directe straling en geven dus een zeer behaaglijke verwarming van iedere ruimte. Wij adviseren altijd om in een verblijfsruimte een stralingspaneel toe te passen, vanwege deze aangename warmte. Jirlumar stralingspanelen, voor aangename warmte is niet voor niets al jaren ons devies!

Onze stralingspanelen zijn uitgevoerd met een verwarmingselement, ingebed in een aluminium legering. Deze opbouw zorgt niet alleen voor snelle opwarming, maar staat ook garant voor een geluidloze werking. En dat alles met een exceptionele warmteopbrengst. Ervaar het zelf!

De voordelen van stralingsverwarming zijn:
Er is een hoge energiedichtheid mogelijk (overdracht grote vermogens)
Deze grote vermogens kunnen ook nog zeer snel worden overgedragen
Het opwarmen van een overdrachtsmedium is niet nodig
Er kan zeer goed en zeer snel worden geregeld
De warmte bereikt exact de juiste plek en precies zo lang als nodig.

Ten opzichte van conventionele verwarmingsmethoden wordt met stralingsverwarming energie- en ruimtebesparing bereikt, terwijl goedkoper en sneller kan worden verwarmd met betere resultaten.

Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.