Elektrische verwarming
Jirlumar natuurlijk!

Stralingspanelen
Smart ECOcontrol®

Smart ECOcontrol® stralingspanelen van Jirlumar zijn een reeks van unieke verwarmingspanelen met één gemeenschappelijk doel: het realiseren van energiebesparing.

De SMART ECOcontrol panelen zijn voorzien van twee sneltoetsen voor eenvoudig dagelijks gebruik, die u helpen om energie te besparen.

Allereerst is er de sneltoets ECOcontrol. Deze toets verandert uw stralingspaneel in een slimme verwarming; uw favoriete instellingen worden gebruikt als basis voor de regeling. Op deze manier bespaart u tijd en stroom zonder dat het u moeite kost;

  • Het paneel regelt zichzelf op basis van de vooraf door u ingestelde favoriete temperatuur
  • Het paneel volgt uw dagelijks ritme
  • In geval van een niet ingestelde afwezigheid gaat het paneel automatisch over van de functie “dagelijks ritme” naar de stand ECO. Hiervoor wordt een aanwezigheid/afwezigheidsdetectie gebruikt. Overigens is deze stand ook uit te schakelen.
  • Het paneel detecteert direct als er een raam open is gebleven. Om onnodig hoog verbruik te voorkomen schakelt het paneel zich zelf uit, nadat er eerst een waarschuwingssignaal heeft geklonken. Ook deze stand is met een simpele knopdruk uit te schakelen indien gewenst.

De andere toets is die van “handbediening”. Hiermee kunt u de automatische functies stop zetten en kunt u een temperatuur kiezen, of de stand ECO of vorstvrij instellen

Calidou Smart ECO

Stralingspaneel Calidou Smart ECO NL

Axiom Smart Eco

Stralingspaneel Axiom Smart ECO NL

 

Bellagio Smart ECO

Stralingspaneel Bellagio Smart ECO control

 

Actifonte smart ECO

Stralingspaneel Plenitude Smart ECO NL

 

Aurea Smart ECO

Stralingspaneel Aurea Smart ECO NL

 

smart aurea bain

Badkamerverwarming Auréa-Bain Smart ECO control

 

 

smart douchka

Stralingspaneel Douchka Smart ECO NL

 

Het is ook mogelijk om via de pc of middels een app op uw smartphone of tablet deze verwarmingstoestellen te bedienen. Hiervoor dient u het paneel te voorzien van een aparte uitbreidingskit voor mobiele toegang.

smart kit1

smart kit2

 

 

 

 

 

 

Meer gedetailleerde informatie van het deze stralingspanelen vindt u in de productdatabladen. Deze sturen we u graag op uw verzoek toe. Datzelfde geld voor prijsinformatie. Neemt u hiertoe contact op met ons via hgi@heatinggroup.eu of  via 024 – 34 34 222. Onze specialisten van Jirlumar helpen u graag verder.

Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.