Elektrische verwarming
Jirlumar natuurlijk!

Stralingspaneel Campastyle
GLACE

Campastyle GLACE, een combinatie van elegante technologie, slimme materiaalkeuzes en oplossingen die ingezet worden met een enkel doel; een behaaglijke woonomgeving creëren zonder meer stroom te verbruiken dan nodig.

CAMPASTYLE staat voor de discretie en de elegantie van een prachtig scala aan stralingspanelen. Geen enkel ander stralingspaneel geeft een vergelijkbaar gevoel van comfort en welzijn.

Een technologische juweel voor opmerkelijke prestaties. Campastyle GLACE geeft u een prettige, directe en homogene straling in heel uw leefruimte.

Een ware krachttoer; zoveel prestaties in zo’n prachtig design. Een strak design, verkrijgbaar in alle gewenste afmetingen: 4 centimeter dik. Eindelijk een stralingspaneel dat een geheel vormt met zijn omgeving. Het behandelde glas garandeert een optimaal gevoel van welzijn en energie-efficiëntie, door het vermogen de warmte op te slaan en te verspreiden op een volmaakt homogene manier en zonder concessies te doen aan de directe warmtevraag.

campastyle glace1

campastyle glace4

campastyle glace3

Meer gedetailleerde informatie vindt u in het productdatablad: PREMIUM Campastyle GLACE
Prijzen op aanvraag beschikbaar, via e-mail hgi@heatinggroup.eu of telefonisch via 024 – 34 34 222. Onze specialisten helpen u graag verder

Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.