Exclusieve verwarmingspanelen in uw villa

Wanneer u eindelijk uw droomwoning gevonden heeft dan wilt u uiteraard in alle facetten van de afwerking en inrichting een luxe uitstraling met producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Verwarming is daarbij een essentieel onderdeel waarbij het niet altijd eenvoudig is om designproducten te vinden die uw villa echt complimenteren.

De CampaStyle elektrische verwarmingspanelen brengen hier verandering in. Of u nu een inrichting in de stijl van Eric Kuster prefereert of liever gaat voor een ontwerp van Piet Boon, voor elk interieur design is er een exclusief CampaStyle paneel leverbaar. Zo is het onder andere mogelijk om stralingspanelen te installeren die bestaan uit massief, natuurlijk lavasteen afkomstig uit de vulkanische bergen van Auvergne, Frankrijk. Vanwege het samenkomen van twee lavastromen in het gebied heeft het materiaal unieke thermodynamische eigenschappen en een ongekend luxe uitstraling.

Verwarmingspaneel Lave gemaakt van lavasteen uit Auvergne
Verwarmingspaneel CampaStyle Lave

Naast de keuze voor verwarmingspanelen voor binnenshuis kiezen ook steeds meer eigenaren van luxe woningen voor het verwarmen van de oprijlaan en eventueel bordes of trap. Hoe aangenaam is het om onbezorgd naar buiten te kunnen lopen op een winterse dag zonder rekening te hoeven houden met gladheid en sneeuw? Ook uw bezoekers zullen deze keuze zeer waarderen!
Om ook in deze behoefte te kunnen voorzien kunnen we u doorverwijzen naar Heating Group International. Deze specialist in opritverwarming heeft niet alleen jaren ervaring maar biedt daarnaast ook de allerbeste service. Naast bedrijfsterreinen verzorgen ze ook opritverwarming voor luxe villa’s. Ze hebben onder andere bij Jan Smit de opritverwarming verzorgd.

Wanneer we u kunnen bijstaan bij de keuze voor een van onze exclusieve stralingspanelen, behaaglijke terrasverwarming of met een doorverwijzing voor opritverwarming dan horen we dit graag. Neem gerust contact op met onze productspecialisten.

Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.

Kom in contact