Infrarood plafondpanelen

De infrarood plafondpanelen zijn ideaal om lokaal een werkplek bij te verwarmen in bijvoorbeeld een kantoortuin. De standaardmaten passen in gangbare systeemplafonds.

Infrarood verwarming in systeemplafond

Met de infrarood plafondpanelen kan zeer gericht een werkplek verwarmd worden. De infrarood warmte wordt als zeer weldadig ervaren en is daardoor een comfortabele oplossing voor lokale verwarming in bijvoorbeeld kantoren, wachtruimtes en halletjes.

De plafondpanelen, ook wel infrarood plafondcassettes genoemd, hebben standaardafmetingen en passen daardoor naadloos in een systeemplafond. Hierdoor is de installatie snel en gemakkelijk. Desgewenst kan het paneel ook onder het systeemplafond gehangen worden.

Voordelen infrarood plafondpanelen

Het lokaal bijverwarmen van een grote ruimte kan met de infrarood panelen zeer energiezuinig en efficiënt. Met infrarood verwarm je alleen daar waar het nodig is en deze warmte gaat niet verloren in de grote ruimte. Een ander voordeel van infrarood verwarming is dat de lucht niet in beweging wordt gebracht.

Het infrarood plafondpaneel is voorzien van thermische isolatie voor maximaal effect en van een reinigbare ultra-emitterende coating.

Bekijk productspecificaties


Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.

Kom in contact

Productspecificaties:

Kleuren

Wit

Spanning en fase

230V, 1 fase

Vermogen W
  • 200W
  • 300W
  • 600W
Afmetingen in mm (bxhxd)
  • 592 x 592 x 40 (200/300W)
  • 592 x 1192 x 40 (600W)
Gewicht in kg
  • 7,2 kg (200/300W)
  • 12,2 kg (600W)
Klasse

Klasse I

IP

IP44

IK

IK08

Productfoto's:

Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.

Kom in contact