Elektrische verwarming
Van Jirlumar

De Jirlumar keukenboiler is leverbaar in 10 en 15 liter uitvoering. Deze compacte boiler installeer je eenvoudig in elke keuken, bijkeuken of werkplaats.

Direct voldoende warm water

Met onze keukenboiler weet je zeker dat klanten altijd voldoende warm water tot hun beschikking hebben in de keuken of badkamer. Doordat de cv-ketel vaak op zolder wordt geplaatst moet het warm water een behoorlijke weg afleggen naar de kraan. Dit komt de temperatuur niet ten goede. Daarnaast blijft er altijd afgekoeld water achter in de leiding wat eerst weggespoeld moet worden. Het warme water laat hierdoor dus op zich wachten. Door een keukenboiler te plaatsen ervaren je klanten niet alleen meer gebruiksgemak, het levert uiteindelijk ook nog een besparing op doordat er geen energieverspilling is door water dat afkoelt in de leiding. 

De toepassing van een keukenboiler

Met name wanneer er geregeld met de ha​​​​​​nd afgewassen wordt of er vaak warm water getapt wordt voor het poetsen is de keukenboiler een fijne aanvulling in de keuken. De keukenboiler daarnaast is ook bijzonder geschikt voor de garage, bijkeuken en buitenkeuken. In veel gevallen is hier enkel een koud waterleiding voorhanden. Met de keukenboiler creëer je​ ook op deze plekken eenvoudig toegang tot warm water. 

Bekijk productspecificaties


Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.

Kom in contact

Productspecificaties:

Wattage

2000W

Spanning en fase

230V mono

Regeling

Regelbare temperatuur op voorzijde

Verwarmingselement

Dompelweerstand (koper)

Isolatie

polyurethaan

IP

IP21

Energielabel

B

Opwarmtijd ∆T 50°C
  • 0h19 (10L)
  • 0h29 (15L)
warmteverlies bij 65°C (kWh/24u)
  • 0,71 (10L)
  • 0,85 (15L)
Gewicht (kg)
  • 6,6 (10L)
  • 7,4 (15L)

Productfoto's:

Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.

Kom in contact