Badkamerverwarming Divonne 3

De ventilatorkachel Divonne 3 is door zijn minimale afmetingen (343 x 220 mm) ideaal voor montage boven een deur of een spiegel.

Compacte badkamerverwarming

De minimale afmeting van deze badkamerverwarming, kan een enorm voordeel zijn in onze traditioneel niet al te grote badkamers in Nederland, want er blijft dus waardevolle wand- en vloerruimte vrij. De ventilatorkachel wordt ook veelvuldig gebruikt in openbare ruimtes zoals hotels, openbare toiletten en sporthallen. Het Divonne 3 model met timer zorgt ervoor dat de ventilatorkachels in deze publieke ruimtes niet onnodig aan blijft staan.

De badkamerverwarming Divonne 3 kan middels een tuimelschakelaar geschakeld worden tussen een verwarmend vermogen van 1000W of 2000W. Zoals je van onze producten gewend bent, is ook deze verwarming voorzien van een stille ventilator. De Divonne 3 wordt standaard geleverd inclusief muurbeugels.

Meer gedetailleerde informatie vind je in het product datablad.
Prijzen op aanvraag beschikbaar, via e-mail hgi@heatinggroup.eu of telefonisch via 024 – 34 34 222. Onze specialisten helpen je graag verder.

Bekijk productspecificaties


Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.

Kom in contact

Productspecificaties:

Materiaal

Volledig stalen behuizing

Kleuren

Wit

Spanning en fase

230V, 1 fase

Vermogen W

1000 W / 2000 W

Afmetingen in mm (bxhxd)

343 x 230 x 136 mm

Gewicht in kg

2,8 kg

Klasse

Klasse II

IP

IP24

IK

IK08

Timer

Ja

Productfoto's:

Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.

Kom in contact