Elektrische verwarming
Jirlumar natuurlijk!

Badkamerverwarming
Campaver Bains Sélect en Ultime

De Jirlumar elektrische badkamerverwarming, type Campaver Bains is een luxe stralingspaneel voor in de badkamer met een hoog stralingsniveau.

De (gekleurde) glasplaat en sierlijke handdoekstangen zijn kenmerkend voor de Campaver Bains. De glasplaat is in verschillende kleuren leverbaar, waaronder een spiegeluitvoering. Dit paneel is echt de top van ons leveringsprogramma, en wordt veelal toegepast in mooie luxe badkamers waar mensen waarde hechten aan design zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

De Campaver Bains Sélect heeft rechte hoeken. Wilt u het paneel met afgeronde hoeken, dan kunt u gaan voor de Campaver Bains Ultime.

De thermostaat van deze verwarming  zorgt dat de badkamer snel wordt verwarmd, dit kan nog sneller door gebruik van de ventilator met timerfunctie.

campaver bain ultime wit
Ultime

 

Sélect

 

Ultime

De Campaver Bains is leverbaar in drie vermogens, 1000W, 1200W of 1600W. Bij alle vermogens geeft de ventilator 600W en is de rest standaard verwarmend vermogen. De muurbeugels van dit product worden standaard meegeleverd.

Meer gedetailleerde informatie vindt u in het productdatablad.
Prijzen op aanvraag beschikbaar, via e-mail hgi@heatinggroup.eu of telefonisch via 024 – 34 34 222. Onze specialisten helpen u graag verder.

Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.