Elektrische verwarming
Jirlumar natuurlijk!

Badkamerverwarming Top-Bain

De badkamerverwarming Top-Bain van Jirlumar is een verwarming of liever gezegd stralingspaneel met een prachtig design.

De badkamerverwarming Top-Bain heeft een thermostaat met  timer functie. Zodra deze ingeschakeld wordt zal hij zijn standaard vermogen van 800W verhogen naar 1400W.  Met de ingebouwde elektronische thermostaat regelt hij de temperatuur op tienden van graden nauwkeurig.

De Top-Bain wordt standaard geleverd inclusief muurbeugels en handdoekbeugels. Zijn omkasting is gemaakt van verzinkt staal in een witte kleur.

Het gebruik van stralingspanelen biedt veel voordelen.

Onder andere automatisch de gewenste warmte op de gewenste plaats, op het gewenste ogenblik, op de gewenste tijd. Veelal is de badkamer de enige ruimte die ’s morgens gebruikt wordt en waarom zou je dan het hele huis warm stoken? Een keuze voor elektrisch is dus een keuze voor energie besparen!

Een ander belangrijk voordeel van stralingsverwarming ten opzichte van convectiewarmte is, dat er geen stof werveling optreedt. Stralingspanelen verspreiden schone warmte. Dit komt met name door de lagere luchtcirculatie en minder stijging van warmte, omdat de warmte door het speciale verwarmingselement naar voren uitstraalt. Ideaal voor mensen met luchtwegproblemen bijvoorbeeld astma/cara patiënten.

Elektrische verwarming is uiterst eenvoudig te installeren, te verplaatsen en heeft een lange levensduur.

Badkamerverwarming Top-Bain

Meer gedetailleerde informatie vindt u in het productdatablad: badkamerverwarming Top-Bain.
Prijzen op aanvraag beschikbaar, via e-mail hgi@heatinggroup.eu of telefonisch via 024 – 34 34 222. Onze specialisten helpen u graag verder.

 

 

Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.