Elektrische verwarming
Jirlumar natuurlijk!

Badkamerverwarming Mono-Bain

De badkamerverwarming Mono-Bain van Jirlumar is uniek en elegant en aan één zijde geopend.

De badkamerverwarming Mono-Bain heeft gepatenteerde en energiezuinige verwarmingselementen, deze zijn volledig omsloten en zorgen zo voor een maximale warmte opbrengst.
De Mono-Bain is leverbaar in een vermogen van 300W tot en met 900W. De uitvoering met ventilator is leverbaar in vermogens van 1100W tot en met 1900W. Ieder lamel is afzonderlijk beveiligd tegen oververhitting. Uiteraard heeft dan dus ook ieder lamel een separate automatische reset.

Het gebruik van stralingspanelen biedt veel voordelen.

Onder andere automatisch de gewenste warmte op de gewenste plaats, op het gewenste ogenblik, op de gewenste tijd. Veelal is de badkamer de enige ruimte die ’s morgens gebruikt wordt en waarom zou je dan het hele huis warm stoken? Een keuze voor elektrisch is dus een keuze voor energie besparen!

Een ander belangrijk voordeel van stralingsverwarming ten opzichte van convectiewarmte is, dat er geen stof werveling optreedt. Stralingspanelen verspreiden schone warmte. Dit komt met name door de lagere luchtcirculatie en minder stijging van warmte, omdat de warmte door het speciale verwarmingselement naar voren uitstraalt. Ideaal voor mensen met luchtwegproblemen bijvoorbeeld astma/cara patiënten.

Elektrische verwarming is uiterst eenvoudig te installeren, te verplaatsen en heeft een lange levensduur.

Meer gedetailleerde informatie vindt u in het productdatablad: Badkamerverwarming Mono-Bain
Prijzen op aanvraag beschikbaar, via e-mail hgi@heatinggroup.eu of telefonisch via 024 – 34 34 222. Onze specialisten helpen u graag verder

Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.