Elektrische verwarming
Jirlumar natuurlijk!

Convector Basic 3000 Watt

De elektrische convector Basic 3000 Watt van Jirlumar biedt comfort en power tegen zeer schappelijke prijzen en tegen zeer lage gebruikerskosten.

Deze convector Basic 3000 Watt maakt gebruik van het exclusieve, stille Airelec verwarmingselement. Deze is verwerkt in een compacte, robuuste en elegante behuizing.

Deze convector is verkrijgbaar met mechanische en elektronische thermostaat.

basic-3000-watt

De Basic is een zeer veelzijdige convector die aan alle huishoudelijke en commerciële verwarmingseisen voldoet.

Een convector kan in iedere ruimte toegepast worden. Als bijverwarming in een (woon)kamer of op een kamer waar niet dagelijks geleefd wordt (werkkamer, studeerkamer). Vooral als het gaat om ruimtes waar tijdelijk verwarming nodig is, loont het om de CV verwarming niet te gebruiken. De opwarmingstijd van een CV radiator ligt veel hoger dan die van een elektrische verwarming. Door het gebruiken van elektrische verwarming in dergelijke ruimtes wordt er ook op het energieverbruik bespaart.

De Jirlumar® elektrische convectoren hebben allen een geluidloze werking.

Om de kou inval van het voorjaar en het najaar op te vangen is het ideaal om een convector bij te plaatsen wanneer er gebruik wordt gemaakt van vloerverwarming. Vloerverwarming heeft een lange opwarmingstijd nodig, door een convector bij te plaatsen kan er net een verschil worden gemaakt qua temperatuur zodat het voor iedereen aangenaam is.

Het verschil tussen straling en convectie is de vorm van warmteafgifte. Een convector zuigt zijn (koude) lucht als het ware aan van onderaf en “blaast”van boven de warme lucht uit, zo is er een constante luchtcirculatie aanwezig. Een ander verschil is de energiebesparing. Een aantal stralingspanelen beschikken over dubbele elementen en een “slimme”

thermostaat. Daarmee wordt het verbruik in de hand gehouden en kan er meer energiebesparing worden gerealiseerd. Convectoren zijn echter in aanschaf duidelijk goedkoper dan stralingspanelen. Dit komt mede door het verwarmingselement en de verschillende designs van de stralingspanelen. De keuze is aan u!

Meer gedetailleerde informatie klik hier: convector-basic-3000-watt. Prijsinformatie sturen we u graag op uw verzoek toe.  Neemt u hiertoe contact op met ons via hgi@heatinggroup.eu of  via 024 – 34 34 222. Onze specialisten van Jirlumar helpen u graag verder.

 

Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.