Elektrische verwarming
Jirlumar natuurlijk!

Convector Antichoc

De Jirlumar elektrische convector Antichoc is een unieke vandaalbestendige convector. Deze convector is robuust en veilig en voldoet aan de norm van slagvastheid IK10.

De convector Antichoc is door zijn vandaalbestendigheid uitermate geschikt voor toepassing in publieke ruimten, kleedkamers, speelzalen etc.

Deze elektrische convector is leverbaar in een vermogen van 500W tot en met 3000W.

De Jirlumar® elektrische convectoren hebben allen een geluidloze werking.

Om de kou inval van het voorjaar en het najaar op te vangen is het ideaal om een convector bij te plaatsen wanneer er gebruik wordt gemaakt van vloerverwarming. Vloerverwarming heeft een lange opwarmingstijd nodig, door een convector bij te plaatsen kan er net een verschil worden gemaakt qua temperatuur zodat het voor iedereen aangenaam is.

Het verschil tussen straling en convectie is de vorm van warmteafgifte. Een convector zuigt zijn (koude) lucht als het ware aan van onderaf en “blaast”van boven de warme lucht uit, zo is er een constante luchtcirculatie aanwezig. Een ander verschil is de energiebesparing. Een aantal stralingspanelen beschikken over dubbele elementen en een “slimme” thermostaat. Daarmee wordt het verbruik in de hand gehouden en kan er meer energiebesparing worden gerealiseerd. Convectoren zijn echter in aanschaf duidelijk goedkoper dan stralingspanelen. Dit komt mede door het verwarmingselement en de verschillende designs van de stralingspanelen. De keuze is aan u!

Een productdatablad van de convector Antichoc vindt u bij de downloads. Prijsinformatie sturen we u graag op verzoek toe. Neemt u hiertoe contact op met ons via hgi@heatinggroup.eu of  via 024 – 34 34 222. Onze specialisten van Jirlumar helpen u graag verder.

Antichoc

 

 

Wij komen graag bij u langs voor nadere toelichting en voor een persoonlijk advies.